Hamter Bukan Tikus >.<

saphere hamster VS 

      Entah udah berapa kali hamster gw yang imut dan lucu dibilang tikus ama temen2 gw >.< Bukan sodara2, Berikut klasifikasi dari hamster dan tikus, juga guinea pig (marmut) sekalian (from wiki) : 

Klasifikasi Hamster Tikus  Guinea Pig
Kingdom Animalia Animalia  Animalia
Phylum Chordata Chordata  Chordata
Class Mammalia Mammalia  Mammalia
Order Rodentia Rodentia  Rodentia
Superfamily Muroidea Muroidea  – (ga tw)
Family Cricetidae Muridae  Caviidae
SubFamily Cricetinae Murinae  Caviinae

Tuh kan bedaa.. Makanya jangan samain hamster ama tikus, pecinta tikus juga pasti ga terima😀 lagian yah, hamster tu kalah sama tikus (–.–“) yang ada hamster di gondol tikus bukan tikus yang digondol hamster. Kasian ya hamster banyak musuhnya.. tikus, kucing, ular, …😦

Categories: Cerita Hamster | Tags: , , , , | 4 Comments

Post navigation

4 thoughts on “Hamter Bukan Tikus >.<

  1. http://linestickerhack.wordpress.com

    Good post. I certainly appreciate this site.
    Continue the good work!

  2. Ega cantik

    ho,o kudu ngati-ati baget! hehehe bahasa Jogja(jawa)

  3. iyo,,, hamsterku barusan jadi makan malam kucing,,, berkurang 2 deh -___-‘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: